Totally not Ali trying to apply for CatsCraft's Discord Staff...

#1
Question 1: What is your Discord name? (Example: Name#0000)
Answer:
That One Weird Ali#3015

Question 2: Have you been on the Discord server for atleast 5 days?
Answer:
Definitely

Question 3: Have you read the rules? If so then please tell us one rule which you think is most important.
Answer:
Yes, "Be nice to other players and Staff members, and dont argue with them."

Question 4: Would you give users ranks without the owners permission?
Answer:
nopeeee

Question 5: If a user would break the rules by cursing for example what would you do?
Answer:
Mute them.. then if they never stop after that, and inform other staff and kick them.

Question 6: If you mute, kick or ban a user would you let the other staff members know?
Answer:
if its a mute, probably not, but a kick or ban.. Definitely.

Question 7: Why do you want to be staff on the CatsCraft Discord server?
Answer:
Because im staff on the minecraft server, so i wanna be staff everywhere else of the "CatsCraft" anddd because i like to moderate.

Question 8: Do you have any experience with being staff in other discord servers or game servers?
Answer:
Yeppppp

Question 9: Will you try to set a good example for other users and staff?
Answer:
Yeppppp

Question 10: What date are you submitting this application?
Answer:
Umm good question -checks date- Wednesday, March 14, 2018.

Question 11: Do you share your minecraft account with anyone else?
Answer:
Nope.

Question 12: How often can you moderate? example: how many days or hours approximately?
Answer:
Umm with discord probably a lot.. because ive been using it wayyyyy more and i check it basically every hour. Sometimes i also just chill there for about an hour or two..