iiWqffles_'s Application

#1
Question 1. What is your mc name and have you ever changed your minecraft in game name? If so please list all previous names.
Answer 1. It is iiWqffles_ and no I have no changed my in game name.

Question 2. What rank are you applying for? (Ranks can be found at /warp help in game)
Answer 2. Helper since we have to start out with Helper anyways.

Question 3. What is your current rank on Catscraft?
Answer 3. My rank is Wonder-Manager, I own a Wonderland theme park with a hotel.

Question 4. Would you promote players on Catscraft without the owners permission?
Answer 4. No, I need to ask the owner since I'm only gonna be Helper

Question 5. Will you mute people who are breaking the chat rules, swearing, spamming, etc? If so how long?
Answer 5. Depends, I will give them 3 warnings but after the 3rd time I'll mute them for 10 minutes from advertising, spamming will be 15 minutes , and swearing is 20 to 30 minutes.

Question 6. Will you try to set a good example for other players and staff?
Answer 6. I will, I'll try not to do any bad stuff though but everyone makes mistakes.

Question 7 Have you read the rules in /rules, and do you agree to follow them?
Answer 7. I have and I agree

Question 8. What date are you submitting this application?
Answer 8. 3-17-20
,
Question 9. If you mute. ban or tempban a player will you tell an owner? (The owners are Tannianna, angrylawnnGnome and migigurl.)
I will if I can.

Question 10. Why do you want to be staff on Catscraft?
Answer 10. Some stuff happens on Catscraft and sometimes other staff aren't on so I want to fix that.

Question 11. Have you ever been banned/tempbanned on Catscraft?
Answer 11. No.

Question 12. Do you have any experience with being staff on minecraft or other games?
Answer 12. Yes.

Question 13. How often can you moderate? example: how many days or hours approximately?
Answer 13. At least 3 hours.

Question 14. How can we contact you? (Skype, Discord)
Answer 14. Discord --> Depressed_Devil#4297

Question 15. How long have you played minecraft?
Answer: Since 2016 or 2017.

Question 16. How long have you played Catscraft?
Since 2019 or 2018.

Question 17. Do you share your minecraft account with anyone else?
Answer 17. No.
 

TheRealPancake

Bobcatsss
Staff member
Admin
Developer
#2
Hi, Thank you for the application.

Promos are every Sunday at 6pm EST, make sure to join at promotions to see if you've been accepted. :D