Discord staff application stuff

#1
Question 1: What is your Discord name? (Example: Name#0000)
Answer:AidanJames817Rockz #6899

Question 2: Have you been on the Discord server for atleast 5 days?
Answer:Yes I have

Question 3: Have you read the rules? If so then please tell us one rule which you think is most important.
Answer: I think linking to inappropriate websites is the worst cause some 10 year old could click on that and they could be scarred from seeing what was there

Question 4: Would you give users ranks without the owners permission?
Answer: No people should earn ranks not just have a friend to promote you

Question 5: If a user would break the rules by cursing for example what would you do?
Answer: I would tell them Hey you know you cant curse ill leave you with a warning and if they do it again I would mute them then tell the owners

Question 6: If you mute, kick or ban a user would you let the other staff members know?
Answer: Yes I would as the staff should know who is being naughty

Question 7: Why do you want to be staff on the CatsCraft Discord server?
Answer: I want to be staff and support catscraft a little by just helping

Question 8: Do you have any experience with being staff in other discord servers or game servers?
Answer: No I do not I am trying to get that feather in my cap

Question 9: Will you try to set a good example for other users and staff?
Answer: Yes catscraft needs to keep its respect it has for others

Question 10: What date are you submitting this application?
Answer: I am submitting this 6/21/2018 at 3:

Question 11: Do you share your Discord account with anyone else?
Answer:

Question 12: How often can you moderate? example: how many days or hours approximately?
Answer:
 
#2
I forgot to do 12 and 11 so here are the answers

Question 11: Do you share your Discord account with anyone else?
Answer:I don't share with anyone

Question 12: How often can you moderate? example: how many days or hours approximately?
I can moderate all summer until September 7th cause school